Winkel

Deco Home Dijkstra en Dijkstra Schilderwerken is al sinds 1978 het adres voor al uw vragen en benodigdheden op het gebied van kleur, interieur en exterieur.

Verf

Kies maar een kleur, staat de gewenste kleur niet in de winkel dan kunnen wij die voor u maken. Deco Home Dijkstra beschikt over 3 mengmachines en een kleurenscanner. Aan de hand van een door u aangeleverde staal, b.v. een kleurstaal van uw bank, zoekt de scanner het meest overeenkomende kleurnummer. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment verven en muurverven. O.a. New Traditionals van D'imago met 80 traditionele matte verfkleuren, uniek in deze verflijn is de ruime selectie wittinten. Een aantal merken: Histor One, Sigma, Flexa,

Flexa Pure, Sikkens, Wijzonol, Koopmans, enz.

In ons assortiment hebben wij ook de "Stellingwarver Varve". Een serie grondverven, buitenbeitsen, verf voor binnen in waterbasis en alkydbasis, hoogglans en zijdeglans. Altijd scherp geprijst.

 

Van Sikkens bij ons verkrijgbaar: "Rijks Kleuren", kleuren uit het Rijksmuseum.

Behang

Behang is weer helemaal in. U kunt bij ons terecht voor effen of gedessineerd behang, we hebben veel op voorraad en meer dan 200 behangboeken (levertijd ± 3 dagen, afhankelijk van leverancier). Van modern tot klassiek, van landelijk tot extravagant, voor elke leeftijd. Enkele merken: Eijffinger, Arte, Sanderson, Sandberg, Morres & Co, Room Seven, Studio Ditte, enz.

Raamdecoratie

Een uitgebreide collectie gordijnstoffen van verschillende kwaliteiten en dessins. De confectie kan helemaal naar eigen wens worden uitgevoerd, b.v. dubbele plooi of enkele plooi, zeilringen, gevoerd, verduisterend, enz.

Enkele merken: Eijffinger, Arte, Sanderson, Casamance, Your Edition, John & Henri's.

Ook raamdecoratie in de vorm van rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen hebben wij in ons assortiment, Luxaflex, B&C en Sunway. Deze merken bieden ook diverse mogelijkheden om uw interieur naar uw smaak aan te kleden.

Vloerbedekking

Wij hebben een selectie tapijten, vinyllen en PVC. Onze stoffeerders zorgen dat het perfect wordt gelegd, geheel naar uw wens. En om uw "gladde" vloer wat warmte te geven hebben wij een ruime keuze in karpetten.

Interieuradvies

Bent u van plan uw interieur of exterieur aan te pakken maar komt u er niet helemaal uit of wilt u op weg geholpen worden… Kom gerust eens langs. Wij zetten uw wensen op een rijtje en zullen professioneel begeleiden en adviseren zodat u kan komen tot een heldere en duidelijke keuze.

Graag tot ziens,                                                      

Deco Home Dijkstra

 

Dijkstra Schilderwerken

 
 
 

Openingstijden: ma t/m vrij 8.30 uur tot 18.00 uur

Donderdag koopavond      19.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdag                           8.30 uur tot 17.00 uur

Dagelijks gesloten tussen 12.30 uur en 13.00 uur


Kijk voor meer informatie op onze Deco Home site: www.decohomedijkstra.nl

Dijkstra schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516 514625
F: 0516 515054
Mail ons