Particulieren

Onderhoud = behoud

Met goed en regelmatig onderhoud behoudt uw woning de waarde of stijgt de waarde zelfs. Bovendien gaan kozijnen, ramen en deuren langer mee en voorkomt u grote uitgaven. Voor het onderhoud aan uw woning denken wij graag met u mee. Wij nemen persoonlijk het werk op, maken vrijblijvend een offerte en geven passend advies.

Beglazing


Met goede beglazing scheidt u het binnen- en buitenklimaat. Naast het bekende HR++ isolatieglas zijn er veel mogelijkheden. Denk aan zonwerend, inbraakwerend, veiligheidbeglazing, hardglazen deuren, brandwerend en geluidisolerend glas. Wij kunnen voor elke situatie passende beglazing leveren en plaatsen.

Natuurlijke ventilatie

Voor een gezond binnenklimaat is een goede ventilatie belangrijk. Dit kunt u bereiken door toepassing van ventilatieroosters. 

Abonnement voor schilderwerk


Heeft u geen tijd om uw huis te schilderen of ziet u er tegenop? Dan is een abonnement iets voor u. Voor een vast bedrag per jaar houden wij het schilderwerk van uw woning bij. Uw woning blijft in goede conditie en u heeft geen onverwachte hoge uitgaven.Kleuradvies voor binnen

Ook voor het binnenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij adviseren graag over verf, kleuren, behang, wandbekleding, raamdecoratie, gordijnen of vloerbedekking. Voor ieder interieur: stijlvol, modern, romantisch of klassiek.
Bekijk gerust het grote assortiment in onze Dijkstra Kleur & Interieur winkel.  

Meer weten?


U kunt mailen naar:

[email protected]

of bellen naar nummer 0516 – 514 625


 

Referenties


 

Buurlage Oosterwolde

Hoogengaarde Oosterwolde


 

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons