Utiliteitsbouw

Efficiënt, representativiteit en kwaliteit


Welk project uit de utiliteitsbouw het ook betreft: bij ons mag u rekenen op efficiency, representativiteit en kwaliteit. Dit zijn vaak de redenen waarom opdrachtgevers uit de utiliteitsbouw voor ons kiezen.

Kennis is bepalend

De kennis van materialen en technieken is bepalend voor de efficiency tijdens de bouw en  voor de duurzaamheid van het schilderwerk. De kennis van kleuren en materialen is bepalend voor de representativiteit.

Strak, maar flexibel

Dijkstra Schilderwerken werkt voor alle projecten in de utiliteitsbouw en hanteert een strak bouwschema. Strak, maar wel flexibel. Binnen de planning mag u de nodige souplesse verwachten. Opleveringsdatum en kwaliteitsnormen blijven echter altijd overeind.

Kwaliteit voorop

Wij eisen van onszelf dat elke opdracht tot in de puntjes wordt afgehandeld. Met deze instelling hebben wij in de loop der jaren een naam opgebouwd bij een groeiend aantal relaties in de utiliteitsbouw.

Gezondheidscentrum Oosterwolde

(Klik op de foto's voor een vergroting)


 

Refeferenties


 


 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over ons werk in de utiliteitsbouw? Neem gerust contact op via het invulformulier of bel ons op tel.nr. 0516 – 514 625.

Rabobank De Stellingwerven

(Klik op de foto's voor een vergroting)


 

Multifunctionele School Oosterwolde

(Klik op de foto's voor een vergroting)

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons