Onderhoud

Duurzame oplossingen

U bent zuinig op uw pand. Het moet onderhouden worden en mooi blijven. Met goed onderhoud behoudt u uw pand én creëert u waardevermeerdering. Voor goed  onderhoud is goed schilderwerk een must. Het moet van optimale kwaliteit zijn, ongeacht de ondergrond.
Bij ons kunt u terecht voor incidenteel en periodiek onderhoud.

Wat valt er onder het onderhoud?


Het verschilt per situatie wat er onderhouden moet worden. Voorbeelden zijn hogedruk reiniging, waterafstotende impregnering of graffiti bestrijding. Soms is een betonreparatie en staalconservering noodzakelijk. Bijvoorbeeld het herstellen van betonrot, betoncoating of vloeregalisering.
Bij vloeren of gevels moet soms het beton verfraaid worden. Is er beglazing aanwezig, dan kan er dubbele en enkele beglazing nodig zijn.

Renovatie en reparatie

Moet uw pand gerenoveerd of gerestaureerd worden? Wij maken uw pand weer als nieuw. Dankzij onze renovatie-inspecties kunnen wij veel boven water halen. Bij restauratieprojecten kan het gaan om reclame- en decoratiewerk. In heel oude panden is het nodig dat wij onze kennis van oude schildertechnieken en –materialen gebruiken.

Voor ieder pand

Wij voeren onderhoud uit aan veel verschillende panden. Ons klantenbestand is verdeeld onder particulieren, bedrijven en overheid.
Door de jaren heen hebben wij een brede ervaring in onderhoud opgebouwd.

Kleuradvies


Wij adviseren over kleurcombinaties, veiligheidskleuren en beeldpresentaties. Weet u welke kleurlak u wilt, dan leveren wij snel. Er is een breed assortiment kwaliteitsartikelen beschikbaar (meer dan 18.000 kleurvariaties).Kleur bepaalt


Goed schilderwerk is een bepalende factor voor het aanzien van uw gebouw. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een goede kijk op architectuur en kleurkeuze. Bovendien kennen wij de modernste kwaliteitsmaterialen en aanbrengtechnieken.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op via het invulformulier of bel ons op tel.nr. 0516 – 514 625.

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons