Houtrot reparaties

Houtrot reparaties nodig?


Heeft u last van zacht hout, het afbladderen van verf of de aantasting van een constructie? Dan kunt u de kozijnen vervangen, maar u kunt ook denken aan houtrot reparaties. In het laatste geval repareert en conserveert u delen van de kozijnen. 


Een uniek systeem voor houtrot reparaties


Voor houtrot reparaties gebruiken wij een uniek systeem: een compleet programma van (kunsthars) producten en vervangingstechnieken. Houten gevelelementen blijven zo duurzaam in stand. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid en gecertificeerd.Betaalbaar, duurzaam en materiaalbesparend


Betaalbaar en duurzaam conserveren is beter dan kostbaar vervangen. Dat was het principe bij de ontwikkeling van dit systeem voor houtrot reparaties. Ook is het een snel toe te passen, materiaalbesparende methode. Met optimaal resultaat. Zowel voor het oog als qua duurzaamheid.

Voor ieder houtrot probleem

Het maakt niet uit hoe oud de kozijnen, ornamenten, deuren of ramen zijn. Voor elk houtrot probleem is er een oplossing.

Plaatselijke gebreken


Vaak vertoont slechts een klein deel van het hout gebreken. Onderdorpels en constructie-aansluitingen zijn bijvoorbeeld gevoelig voor houtrot. Complete vervanging is dan niet nodig. Met ons systeem kunnen wij deze plaatselijke aantastingen van houtrot verhelpen. De elastische combinatie van verlijming en afdichting is na het schilderwerk vrijwel onzichtbaar en weer langdurig bestand tegen alle invloeden van buitenaf. 


Vooral in sociale woningbouw


Houtrot reparaties worden hoofdzakelijk toegepast in de sociale woningbouw voor woningstichtingen en gemeenten.

Geïnteresseerd?


Voor meer informatie over houtrot reparaties (eventueel in combinatie met ander werk) kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen op nummer: 0516 – 514 625.

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons