Woningbouw

De juiste uitstraling voor uw woningbouw


Voor uw woning wilt u de juiste uitstraling. Met de juiste verf en lak bereikt u dat. Wij houden daar rekening mee, zonder het wooncomfort en gevoel voor stijl uit het oog te verliezen.

Kwaliteitsverf

Voor alle woningbouw gebruiken wij duurzame kwaliteitsverf. Onze verf beschermt de ondergrond voor jaren tegen temperatuurs- en vochtigheidswisselingen. Welke ondergrond het ook is: hout, metaal of beton.

Dijkstra-duurzaamheid


Het is de Dijkstra-duurzaamheid: altijd kiezen voor een afwerking, die voldoet aan de hoogst mogelijke eisen om de woningbouw te beschermen. Met vakkennis, toewijding, flexibiliteit en inzet voorzien onze medewerkers uw woningbouw van een beschermende, verfraaiende laag. Zij kiezen altijd voor het beste resultaat, dankzij hun kennis van behandelingsmethoden en onderhoudstechnieken. Een voorbeeld van metaalbescherming is het aanbrengen van kunststof- en tweecomponenten coatings tegen corrosie en chemische stoffen.

Duidelijke prijsafspraken en planning

Bij alle opdrachten in de woningbouw werken wij met duidelijke prijsafspraken, gebaseerd op een efficiënte aanpak. Verder hanteren wij een goede planning, dankzij een strak werkschema. En tevreden zijn wij pas als u uw eigen smaak, stijl en kleurkeuze erin herkent.

Tot in de puntjes

Wij eisen van onszelf dat elke opdracht in de woningbouw tot in de puntjes wordt afgehandeld. Met deze instelling hebben wij in de loop der jaren een goede naam opgebouwd bij steeds meer relaties.

Kanaalstraat Assen

(Klik op de foto's voor een vergroting)

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op via het invulformulier of bel ons op tel.nr. 0516 – 514 625.


 


 

Referenties

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons