Graag tot ziens,                                                      

Dijkstra verf, glas en behang

 

Dijkstra Schilderwerken

 
 
 

Winkel

Dijkstra verf, glas en behang en Dijkstra Schilderwerken is al sinds 1978 het adres voor al uw vragen en benodigdheden op het gebied van kleur: interieur en exterieur.

Verf

Kies maar een kleur, staat de gewenste kleur niet in de winkel dan kunnen wij die voor u maken. Dijkstra verf, glas en behang beschikt over 3 mengmachines en een kleurenscanner. Aan de hand van een door u aangeleverde staal, b.v. een kleurstaal van uw bank, zoekt de scanner het meest overeenkomende kleurnummer. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment verven en muurverven. O.a. onze eigen lijn met 80 traditionele matte verfkleuren, uniek in deze verflijn is de ruime selectie wittinten. Een aantal merken: Histor One, Sigma, Flexa,

Flexa Pure, Sikkens, Wijzonol, Koopmans, enz.

In ons assortiment hebben wij ook de "Stellingwarver Varve". Een serie grondverven, buitenbeitsen, verf voor binnen in waterbasis en alkydbasis, hoogglans en zijdeglans. Altijd scherp geprijst.

Behang

U kunt bij ons terecht voor effen of gedessineerd behang, we hebben veel op voorraad en meer dan 200 behangboeken (levertijd ± 3 dagen, afhankelijk van leverancier). Van modern tot klassiek, van landelijk tot extravagant, voor elke leeftijd. Enkele merken: Eijffinger, Arte, AS Creation, Voca, HookedOnWalls, Dutch, Rasch.

Raamdecoratie

Per 1 mei 2019 hebben wij geen raamdecoratie, gordijnen en vloerbedekking meer in ons assortiment.

Openingstijden: ma t/m vrij 9.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag                           gesloten

Dagelijks gesloten tussen 12.30 uur en 13.00 uur

Dijkstra Schilderwerken
Dertien Aprilstraat 42
8431 GE Oosterwolde
T: 0516-514625
Mail ons